Over mij

Ik ben Johanna van der Veen en woon in het bosrijke Oisterwijk samen met mijn vriend Dirk, hond Spikey en kat Nicky. 
Toen ik klein was had ik al de passie om mensen te helpen, dit is blijven groeien. Daarom ben ik dan ook de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gaan volgen en gaan werken in de psychiatrie.
Naast dat ik graag mensen wil helpen, heb ik de passie ontwikkeld om te ondernemen. Samen met Jeroen heb ik deze twee passies samen kunnen brengen in De Klaver Compagnie. 

Als ik werk met mensen, werk ik veel vanuit mijn gevoel. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de wensen van de ander. Ik ben van mening dat er dan het grootste resultaat neergezet kan worden en de ander het zich dan ook sneller eigen maakt. 

Ik ben enthousiast en gedreven om naast jou te staan en samen te werken aan de doelen waar jij mee aan de slag wilt gaan!