Over mij

Ik ben Jeroen Vromans en ik woon in Breda. Nadat ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en afgerond heb aan de Avans Hogeschool in Breda, heb ik eerst enkele jaren in verschillende functies gewerkt in de logistieke sector. Dit werk gaf me niet de voldoening die ik zocht. 

Ik heb besloten mijn hart te volgen en ben gaan solliciteren in de zorgsector. Inmiddels ben ik meer dan tien jaar aan het werk in het begeleiden van mensen die psychische of psychiatrische problemen ervaren of ervaren hebben.  Het ondersteunen van mensen om meer grip op hun leven te krijgen, heb ik al die jaren met grote inzet en plezier gedaan. 

Ik geloof in de kracht van de mens en ben van mening dat ieder mens bepaalde kwaliteiten heeft en deze kan ontwikkelen. Ik geloof in begeleiding op basis van gelijkwaardigheid en samenwerking.

Met Johanna en door middel van De Klaver Compagnie wil ik samen met jou werken aan het vergroten van je sterke kanten. Aan het ontdekken van kwaliteiten die je al bezit, maar waar jij je misschien nog niet van bewust bent.  Aan het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het op doen van ervaringen waar je met een gevoel van trots op terug kunt kijken.